Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ά. Τσιγκρής: «Ο Λαός Είναι στις Πλατείες και Αυτοί… τον Ανασχηματισμό τους»

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή τον ανασχηματισμό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή τον ανασχηματισμό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τελικά διαπιστώσαμε ότι ο "δομικός" ανασχηματισμός περιορίστηκε σε ανακύκλωση των ιδίων προσώπων, παρά το ότι η αποτελεσματικότητα των περισσότερων στις θέσεις που κατείχαν κρίθηκε ως ανεπαρκέστατη.

Ο κ. Πρωθυπουργός λησμόνησε τη δέσμευσή του για ολιγομελή κυβέρνηση 25 υπουργών και υφυπουργών, γεγονός που συνιστά σκάνδαλο σε μια εποχή άγριας λιτότητας για όλους μας.

Κι όμως, ούτε δύο χρόνια δεν έχουν περάσει από την εκλογική τους νίκη και η ανεργία εκτοξεύθηκε πάνω από το 16%, τα έσοδα βουλιάζουν, τα "λουκέτα" αυξάνονται δραματικά, οι νέοι παίρνουν το δρόμο της μετανάστευσης, ο λαός είναι στις πλατείες.

Και μέσα σε αυτό κλίμα η "νέα" Κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει ένα νέο Μνημόνιο (ΙΙ), με την ίδια αποτυχημένη συνταγή.

Νωπές είναι σε όλους μας οι διαβεβαιώσεις τους προς τον Ελληνικό λαό ότι και "λεφτά υπάρχουν" και ότι "είναι πανέτοιμοι να κυβερνήσουν".

Η Κυβέρνηση είχε όλη την άνεση να προωθήσει το πρόγραμμά της, χωρίς οργανωμένες αντιδράσεις αντιπολιτευόμενων συνδικαλιστών, χωρίς τηλεοπτικές παραστάσεις αντιπολιτευτικής αγανάκτησης, και χωρίς κραυγές για άμεσες εκλογές. Όσα, δηλαδή, έκανε το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση.

Αντίθετα, είχε απέναντί της μια Αξιωματική Αντιπολίτευση η οποία πολιτεύτηκε με υπευθυνότητα, στήριξε ό,τι θεωρούσε σωστό για την οικονομία και τον τόπο και έκανε κριτική για κάθε τι που πίστεψε ότι ήταν επιβλαβές.

Ο ανασχηματισμός τους αποτελεί στην ουσία την απερίφραστη ομολογία της  αποτυχίας τους.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ανακύκλωση προσώπων.

Χρειάζεται άμεσα αλλαγή Κυβέρνησης.

Οι πολίτες ήδη έχουν αντιληφθεί ποιός λέει την αλήθεια.

Οι ημέρες της ανέξοδης δημαγωγικής ρητορείας τελείωσαν οριστικά για τη Κυβέρνηση.

Πλέον, η μόνη λύση στο αδιέξοδο είναι οι Εκλογές...»._

 

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets