Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

«Ψευδείς Καταγγελίες Βιασμού: Μερικές Αλήθειες για ένα Μύθο»

Η μελέτη πραγματεύεται το ζήτημα των ψευδών καταγγελιών βιασμού. Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη αναφέρεται στον ορισμό και τα κριτήρια με βάση τα οποία χαρακτηρίζεται μια καταγγελία βιασμού ως αβάσιμη και ψευδής από την αστυνομία.

Η μελέτη πραγματεύεται το ζήτημα των ψευδών καταγγελιών βιασμού. Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη αναφέρεται στον ορισμό και τα κριτήρια με βάση τα οποία χαρακτηρίζεται μια καταγγελία βιασμού ως αβάσιμη και ψευδής από την αστυνομία. Παρουσιάζονται στοιχεία ερευνών από τις Η.Π.Α. που δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό υποθέσεων σεξουαλικής βίας χαρακτηρίζονται ως νομικά αβάσιμες και ψευδείς. Στη συνέχεια γίνεται η καταγραφή των κινήτρων που ωθούν τα υποτιθέμενα θύματα βιασμού σε ψευδείς καταγγελίες. Τέλος, η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι στην πραγματικότητα οι ψευδείς καταγγελίες βιασμού είναι κατά πολύ λιγότερες απ' αυτές που παρουσιάζονται στις επίσημες στατιστικές.

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets