Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ο Ά. Τσιγκρής από την Κάτω Αχαΐα: «Θα Ανταποκριθώ στις Προσδοκίες σας…»

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής περιόδευσε πρόσφατα στην Κάτω Αχαΐα και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής Νιφοραίϊκα, Λιμνοχώρι, Καλαμάκι, Λακκόπετρα, Ελαιοχώρι, Άνω Αχαΐα και Αλισσό.

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής περιόδευσε πρόσφατα στην Κάτω Αχαΐα και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής Νιφοραίϊκα, Λιμνοχώρι, Καλαμάκι, Λακκόπετρα, Ελαιοχώρι, Άνω Αχαΐα και Αλισσό.
Με την ευκαιρία της περιοδείας του αυτής, αντάλλαξε απόψεις με περισσότερα από εκατό (100) στελέχη της ΝΔ, εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς, επαγγελματίες, αγρότες και εκπροσώπους φορέων της περιοχής, σε συνάντηση που είχε μαζί τους στο ξενοδοχείο "Δύμη" στην Κάτω Αχαΐα.
Οι παριστάμενοι στη συνάντηση έθεσαν στον υπ. βουλευτή της ΝΔ Άγγελο Τσιγκρή τα ακόλουθα ζητήματα:
• της ύδρευσης και της άρδευσης της ευρύτερης περιοχής,
• της διάβρωσης των ακτών,
• της απαγόρευσης δόμησης στην παραλιακή ζώνη,
• του χωροταξικού σχεδίου της πόλης της Κάτω Αχαΐας, του κακού οδικού δικτύου,
• της εγκατάλειψης της Ολυμπίας Οδού,
• της επέκτασης του προαστιακού σιδηροδρόμου έως τον Άραξο,
• της αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας,
• της ενδυνάμωσης των σχολικών μονάδων
• και της αναβάθμισης του Αστυνομικού Τμήματος της Κάτω Αχαΐας σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.
Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζωτικής σημασίας πρόβλημα που αφορά στην ύδρευση και στην άρδευση της ευρύτερης περιοχής, λόγω των απαράδεκτων καθυστερήσεων στο έργο της εκτροπής του Πηνειού. Το γεγονός αυξάνει δυσβάσταχτα το κόστος της αγροτικής παραγωγής και οι κάτοικοι στερούνται πόσιμου νερού.
Ο Άγγελος Τσιγκρής, αφού άκουσε προσεκτικά το σύνολο των εκπροσώπων της περιοχής και κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους διαβεβαίωσε: «...Απόψε είναι όλοι εδώ. Απόψε είμαστε όλοι εδώ. Με συγκινείτε με την αγάπη σας και τη στήριξη στον αγώνα μου. Αυξάνετε το αίσθημα της ευθύνης μου απέναντί σας. Απέναντι στον τόπο και τους ανθρώπους του. Θα βάλω τα δυνατά μου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας για μια νέα αρχή με θεμέλιο τη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία...».
Με την ευκαιρία αυτή, ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ ανακοίνωσε την επόμενη συνάντησή του με πολίτες και στελέχη του Νομού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου και ώρα 7 μμ στο ξενοδοχείο "Long Beach" (Λογκ Μπιτς) στο Λόγγο Αιγίου, όπου θα ενημερώσει τους παριστάμενους για την εκδίκαση (4 Νοεμβρίου) στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας της αίτησής του για την ακύρωση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος και θα ζητήσει τη στήριξη των Αχαιών ψηφοφόρων στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets