Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ά. Τσιγκρής: «Αδικαίωτη η Μνήμη των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος…»

Στο ξενοδοχείο "Filoxenia" στα Καλάβρυτα μίλησε το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος - καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής.

Στο ξενοδοχείο "Filoxenia" στα Καλάβρυτα μίλησε το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος - καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής.
Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στα ζητήματα της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, των δυσλειτουργιών του ενιαίου Δήμου Καλαβρύτων, του κακού οδικού δικτύου, της έλλειψης πολιτικών στήριξης της κτηνοτροφικής παραγωγής, αλλά και των γερμανικών αποζημιώσεων στις οικογένειες των θυμάτων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλα τα παραπάνω προβλήματα και επισήμανε την παντελή αδιαφορία των τοπικών παραγόντων, σε επίπεδο Νομού, για τη δικαίωση της μνήμης των 1.204 θυμάτων του Ολοκαυτώματος του 1943 και την απαράδεκτη παραίτηση από το δικαίωμα στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων στις οικογένειες των θυμάτων, θυμίζοντας ταυτόχρονα την περίπτωση του Διστόμου και του αείμνηστου βουλευτή Βοιωτίας Γιάννη Σταμούλη.
Επίσης, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στους Καλαβρυτινούς κτηνοτρόφους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κτηνοτροφική παραγωγή, λόγω της απουσίας στοιχειώδους στήριξης από την Πολιτεία.
Από την άλλη μεριά, χαρακτήρισε απαράδεκτη την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και τη μείωση του αριθμού των κλινών του σε 20, με αποτέλεσμα να μην επαρκεί ούτε στο ελάχιστο στις αυξημένες ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.
Επιπλέον, ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο ψυγείο γαλακτοκομικών προϊόντων των Βαλκανίων, στη μεγάλη παραγωγή γάλακτος (200 τόνοι ημερησίως) και κρέατος, στα τρία μεγάλα τυροκομεία και στο ολυμπιακών προδιαγραφών χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, τα οποία χαρακτήρισε ως συγκριτικά πλεονεκτήματα της ορεινής Αχαΐας, που λόγω αδιαφορίας και ανικανότητας δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα οφέλη στην περιοχή.
Τέλος, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ έκανε αναφορά στις δικαστικές του πρωτοβουλίες για την ακύρωση των φορολογικών μέτρων (χαράτσια) που επέβαλε η απελθούσα κυβέρνηση.

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets