Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Χωρίς ανάσα ο A. Τσιγκρής στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, το προηγούμενο διήμερο περιόδευσε στο σύνολο της Αιγιάλειας και συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Διακοπτό, την Ακράτα, την Ακράτα, την Παραλία Πλατάνου, τη Νέα Κερύνεια, το Ριζόμυλο, τον Ελαιώνα, τη Ροδοδάφνη, την Άβυθο, τα Σελιανίτικα, το Λόγγο, τις Καμάρες, τη Ζήρια, το Λαμπίρι και τον Ψαθόπυργο.

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, το προηγούμενο διήμερο περιόδευσε στο σύνολο της Αιγιάλειας και συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Διακοπτό, την Ακράτα, την Ακράτα, την Παραλία Πλατάνου, τη Νέα Κερύνεια, το Ριζόμυλο, τον Ελαιώνα, τη Ροδοδάφνη, την Άβυθο, τα Σελιανίτικα, το Λόγγο, τις Καμάρες, τη Ζήρια, το Λαμπίρι και τον Ψαθόπυργο.

Ο Άγγελος Τσιγκρής συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, την πορεία της χώρας και τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Άγγελος Τσιγκρής στην Αιγιάλεια -όπως και τις προηγούμενες ημέρες σε Πάτρα, Καλάβρυτα και Δυτική Αχαΐα- έγινε δέκτης της αποδοχής και της εκτίμησης των πολιτών ανεξάρτητα από την πολιτική τους ένταξη.

Να σημειωθεί ότι ο υπ. βουλευτής της ΝΔ έχει εγκαινιάσει την απευθείας επαφή με τους πολίτες στους χώρους δουλειάς και ανάπαυλας, παρά το βαρύ πολιτικό κλίμα που επικρατεί και τα επεισόδια που διαδραματίζονται σε βάρος πολιτικών σχεδόν καθημερινά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets