Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ο Άγγελος Τσιγκρής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τις Εκλογές

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, χθες (Τετάρτη, 2 Μάιου) επισκέφθηκε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να ενημερωθεί -από τους πολιτικούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες- για τις προετοιμασίες των εκλογικών τμημάτων του νομού, του εκλογικού υλικού, το διορισμό δικαστικών αντιπροσώπων και εφορευτικών επιτροπών, καθώς και για την έγκαιρη και έγκυρη έκδοση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των Εκλογών της 6ης Μάιου.

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, χθες (Τετάρτη, 2 Μάιου) επισκέφθηκε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να ενημερωθεί -από τους πολιτικούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες- για τις προετοιμασίες των εκλογικών τμημάτων του νομού, του εκλογικού υλικού, το διορισμό δικαστικών αντιπροσώπων και εφορευτικών επιτροπών, καθώς και για την έγκαιρη και έγκυρη έκδοση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των Εκλογών της 6ης Μάιου.

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets