Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ο Άγγελος Τσιγκρής στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, σήμερα Παρασκευή (27/4) επισκέφθηκε την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων του Νομού μας στο Αίγιο.

 

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, σήμερα Παρασκευή (27/4) επισκέφθηκε την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων του Νομού μας στο Αίγιο, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το διοικητή, τον υποδιοικητή και το προσωπικό της υπηρεσίας και να ενημερωθεί εκτενώς για τους ελέγχους και τα μέτρα τροχονόμευσης στο οδικό μας δίκτυο ενόψει της εξόδου για τις Εκλογές της 6ης Μαΐου.

Με αφορμή την επίσκεψή του αυτή ο Αχαιός καθηγητής της Αστυνομικής Ακαδημίας και υπ. βουλευτής της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε λίγες ημέρες θα αρχίσει η μεγάλη έξοδος για τις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μάιου και χιλιάδες ετεροδημότες συμπολίτες μας θα ταξιδεύσουν προς την Αχαΐα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Θα ταξιδεύσουν σε ένα δρόμο που παραμένει “γιαπί”.

Η ευθύνη ανήκει εξ’ ολοκλήρου σε αυτούς που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους οδήγησαν στο να εγκαταλειφθεί η Ολύμπια Οδός ως έργο υποδομής για τη Δυτική Ελλάδα.

Οι χρονικές καθυστερήσεις στην εκτέλεση του έργου είναι τραγικές.

Τα εργοτάξια της κοινοπραξίας έκλεισαν.

Οι όροι της σύμβασης του έργου καταστρατηγούνται και μάλιστα χωρίς την έγκριση της Βουλής.

Οι πολίτες της Αχαΐας ζητούν απαντήσεις.

Σήμερα, το “εθνικό” οδικό δίκτυο από την Ακράτα έως την Πάτρα χαρακτηρίζεται ως το χειρότερο της Ευρώπης.

Υπό αυτές τις συνθήκες αμφισβητείται η νομιμότητα της συνέχισης είσπραξης διοδίων για έναν δρόμο που ήταν σαφώς σε καλύτερη κατάσταση πριν την έναρξη των έργων.

Οι πολίτες της Αχαΐας ζητούν άμεσες και πειστικές απαντήσεις στα ακόλουθα ζωτικής σημασίας -για την ευρύτερη περιοχή- ερωτήματα:

Πότε θα ολοκληρωθεί το έργο;

Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες;

Γιατί έκλεισαν τα εργοτάξια;

Γιατί εξακολουθούμε να πληρώνουμε διόδια προκειμένου να θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή μας;…».

 

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets