Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του υπ. Βουλευτή Αχαΐας Άγγελου Τσιγκρή

Περιοδείες και επισκέψεις που πραγματοποίησε σε φορείς του Νομού ο υπ. Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής της Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, την εβδομάδα 23/4 έως 29/4.

Ο υπ. Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής της Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, την εβδομάδα 23/4 έως 29/4 πραγματοποίησε τις ακόλουθες περιοδείες και επισκέψεις σε φορείς του Νομού:

· Δευτέρα 23 Απριλίου 2012.

Ø Παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τοn πολιούχο Άγιο Γεώργιο σε Τέμενη, Μελλίσια, Κρόκοβα (Σελινούντας) και Δάφνες Αιγιαλείας.

· Τρίτη 24 Απριλίου 2012.

Ø Επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος, από τη διοίκηση και το προσωπικό.

Ø Επισκέφθηκε καφενεία της Πάτρας και αντάλλαξε απόψεις με τους πολίτες για την πορεία της χώρας και τις επερχόμενες εκλογές.

Ø Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με το προσωπικό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στην Πάτρα.

Ø Επισκέφθηκε τη Ναυτική Διοίκηση Ιονίου στην Πάτρα.

Ø Παρευρέθηκε στη συνάντηση εργασίας του ΚΕΕΛΠΝΟ και νοσοκομείων της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων, που έγινε στην Πάτρα.

· Τετάρτη 25 Απριλίου 2012.

Ø Επισκέφθηκε την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Πάτρας και ενημερώθηκε από το προσωπικό και τους φοιτητές για τη λειτουργία της.

Ø Παρευρέθηκε στη σύσκεψη των αργυροχρυσοχόων της Αιγιάλειας -που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου- και ενημερώθηκε για την πρόσφατη ληστεία σε κατάστημα κοσμημάτων στο κέντρο της αγοράς του Αιγίου.

Ø Επισκέφθηκε εργοτάξιο οικοδομής στον παραλιακό δρόμο προς τα Βραχνέϊκα και μίλησε με οικοδόμους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της οικοδομής τα τελευταία δύο χρόνια.

Ø Επισκέφθηκε τα Τσουκαλέικα και συζήτησε με κατοίκους στο καφενείο του χωριού.

· Πέμπτη 26 Απριλίου 2012.

Ø Επισκέφθηκε την αγορά του Αιγίου.

Ø Επισκέφθηκε κλιμάκιο της “Θηροφυλακής Πελοποννήσου” στα Καλάβρυτα.

Ø Επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα, την Κλειτορία και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής και μίλησε με κατοίκους της ακριτικής Αχαΐας.

· Παρασκευή 27 Απριλίου 2012.

Ø Επισκέφθηκε την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας στο Αίγιο και ενημερώθηκε από τη διοίκηση και το προσωπικό για τα προβλήματα της υπηρεσίας.

Ø Επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων.

Ø Επισκέφθηκε συνεργείο και καταστήματα της Πάτρας.

Ø Επισκέφθηκε την Κάτω Αχαγιά και τα χωριά Άραξο, Λακκόπετρα, Καλαμάκι, Λιμνοχώρι και Νιφορέικα της Δυτικής Αχαΐας.

· Σάββατο 28 Απριλίου 2012.

· Επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά του Αιγίου και συνομίλησε με τους υπαίθριους πωλητές και τους πελάτες για την κατάσταση που επικρατεί στο μέσο Ελληνικό νοικοκυριό.

· Επισκέφθηκε τα καφενεία στο Συνοικισμό και την Καλλιθέα στο Αίγιο.

· Επισκέφθηκε το Διακοπτό, την Ακράτα και τα χωριά Κερύνεια και Παραλία Πλατάνου της Ανατολικής Αιγιάλειας.

· Σάββατο 28 Απριλίου 2012.

· Πέρασε από τις παρλιακές καφετέριες του Αιγίου.

· Επισκέφθηκε χωριά της Δυτικής Αιγιάλειας και συνομίλησε με τους κατοίκους τους στα καφενεία της περιοχής.

· Επισκέφθηκε χωριά της ορεινής Δυτικής Αχαίας.

Επιπλέον, ο Άγγελος Τσιγκρής πραγματοποίησε εμφανίσεις στους ακόλουθους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς:

Ø Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''ΣΚΑΙ LIFE'' και των δημοσιογράφων Εύας Αντωνοπούλου και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην τελεόραση του ΣΚΑΙ.

Ø Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, ήταν φιλοξενούμενος στο ''Achaia Channel'' στις 10.00 μμ, όπου έδωσε συνέντευξη για την εγκληματικότητα, την παράνομη μετανάστευση, την ανεργία, την οικονομική κρίση, τα αγροτικά, την υγεία, την παιδεία, τη διαφθορά και για τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Ø Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, μίλησε στις πρωινές εκπομπές του Γιάννη Γεωργόπουλου στο '”Ράδιο Γάμμα”' και του Χρήστου Ρουμελιώτη στο “Ράδιο Αίγιο”.

Για να ενημερωθείτε για τις απόψεις του Άγγλου Τσιγκρή για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, δείτε τη διαδικτυακή του συνέντευξη στην προσωπική του ιστοσελίδα: www.tsigris.gr.

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets