Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ο Α. Τσιγκρής σήμερα στις 10 μμ στο “Achaia Channel”

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής θα μιλήσει για όλα και για όλους, σήμερα στις 10 μμ στον τηλεοπτικό σταθμό “Achaia Channel”, απαντώντας σε ερωτήσεις που έχουν υποβληθεί από Αχαιούς πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και ο τόπος μας.

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής θα μιλήσει για όλα και για όλους, σήμερα στις 10 μμ στον τηλεοπτικό σταθμό “Achaia Channel”, απαντώντας σε ερωτήσεις που έχουν υποβληθεί από Αχαιούς πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και ο τόπος μας.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Τσιγκρής θα δώσει απαντήσεις για της εγκληματικότητα, την παράνομη μετανάστευση, την ανεργία, τα αδιέξοδα της νέας γενιάς, της φτώχειας, της υγείας, της παιδείας, του αθέμιτου πλουτισμού πολιτικών, καθώς και για όλες τις πολιτικές εξελίξεις στην πορεία προς τις κάλπες της 6ης Μαΐου.

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets