Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ο Άγγελος Τσιγκρής στο Κέντρο Πρόληψης Εργατικών Ατυχημάτων

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή το τραγικό περιστατικό στο Λιμάνι του Αιγίου, που είχες ως αποτέλεσμα το θάνατο Αιγι΄λωτη λιμενεργάτη- επισκέφθηκε χθες (Τετάρτη, 2 Μάιου) το Περιφερειακό Κέντρο Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στην Πάτρα προκειμένου να ενημερωθεί από το προσωπικό για τις συνθήκες του ατυχήματος και για την εν γένει λειτουργία της υπηρεσίας.

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή το τραγικό περιστατικό στο Λιμάνι του Αιγίου, που είχες ως αποτέλεσμα το θάνατο Αιγι΄λωτη λιμενεργάτη- επισκέφθηκε χθες (Τετάρτη, 2 Μάιου) το Περιφερειακό Κέντρο Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στην Πάτρα προκειμένου να ενημερωθεί από το προσωπικό για τις συνθήκες του ατυχήματος και για την εν γένει λειτουργία της υπηρεσίας.

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets