Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ά. Τσιγκρής: «Βιώνουμε τις Οδυνηρές Συνέπειες Ενός Λάθους…»

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2012- έκανε την ακόλουθη δήλωση

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2012- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η συζήτηση του προϋπολογισμού πραγματοποιείται τη στιγμή που τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας συνεχίζουν, δυστυχώς, να κινούνται σε αρνητική τροχιά.
Ταυτόχρονα και οι προβλέψεις, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το μέλλον είναι ζοφερές.
Αποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση, εντός και εκτός της χώρας, ότι η αποτυχία της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής είναι παταγώδης.
Οι διαβεβαιώσεις της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των υπουργών της των Οικονομικών για σύντομη ανάκαμψη και αναστροφή της καθοδικής πορείας της ελληνικής οικονομίας διαψεύστηκαν με τον πλέον δραματικό τρόπο. Αποδεικνύοντας ότι ούτε κατανοούσαν τι έκαναν, ούτε γνώριζαν τι έλεγαν.
Από την πλευρά μας ασκήσαμε υπεύθυνη κριτική, από τους πρώτους μήνες που η ΝΔ βρέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση και συνεχίζουμε αυτή τη συνεπή και υπεύθυνη στάση μας έως και σήμερα.
Η προειδοποίηση ότι η οικονομική πολιτική που ακολουθείται είναι λάθος και ότι μας απομακρύνει από τους στόχους που πρέπει να πετύχει η χώρα για να σταθεί στα πόδια της δεν εισακούστηκε και σήμερα βιώνουμε τις οδυνηρές της συνέπειες.
Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές.
Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν, να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί.
Αποδίδουμε, επίσης, ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής, οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν.
Άλλωστε με τη ψήφιση του προϋπολογισμού, καθώς και με την ολοκλήρωση της ψήφισης των αποφάσεων της συνόδου της 26ης Οκτωβρίου και της διαδικασίας ανταλλαγής ομολόγων ολοκληρώνεται και το έργο της μεταβατικής κυβέρνησης, όπως αυτό έχει συμφωνηθεί.
Με τη διενέργεια των εκλογών, και τη δημοκρατική έκφραση της βούλησης του ελληνικού λαού, μια νέα κυβέρνηση, δημοκρατικά νομιμοποιημένη και ισχυρή, θα κληθεί να εφαρμόσει αυτό το μείγμα πολιτικής που μπορεί να προκαλέσει επιτέλους την πολυαναμενόμενη επανεκκίνηση της οικονομίας και της κοινωνίας...».

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets