Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ά. Τσιγκρής: «Η Αγορά Στεγνώνει και Αυτοί Πανηγυρίζουν…»

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις και την αγορά- έκανε την ακόλουθη δήλωση

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις και την αγορά- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ενώ η αγορά στεγνώνει και η ύφεση βαθαίνει φτάνοντας, το δεύτερο τρίμηνο το 7,1%, η κυβέρνηση φαίνεται να ξύνει την πληγή και να προκαλεί τη νοημοσύνη των ανθρώπων της αγοράς.
Αυτό αποδεικνύεται από τις ανακοινώσεις της για τις εγγραφές νέων επιχειρήσεων και την ικανοποίηση που εκφράζει για το πρόγραμμα πρώτων υλών του ΕΤΕΑΝ.
Συγκεκριμένα, σχετικά με τις νέες εγγραφές επιχειρήσεων, την κυβερνητική ανακοίνωση διαψεύδουν ουσιαστικά, όχι μόνο η κοινή εντύπωση, αλλά και τα επίσημα συγκριτικά στοιχεία που η ίδια επικαλείται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των Επιμελητηρίων, οι εγγραφές κατ' έτος μειώνονται σταθερά μετά το ξέσπασμα της κρίσης, ενώ το 2010 και το 2011 υπάρχει μια σαφής ποιοτική διαφορά μεταξύ εγγραφών και διαγραφών επιχειρήσεων.
Άλλωστε, η ελάχιστη διαφοροποίηση μεταξύ του 2010 και του δευτέρου τριμήνου του 2011 συνδέεται τεχνικά με το νέο σύστημα σύστασης εταιρειών και, πάντως, δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς...».

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets