Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ο Άγγελος Τσιγκρής για την Ασφυξία στην Αγορά της Πάτρας

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη στασιμότητα της αγοράς της Πάτρας, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα- έκανε την ακόλουθη δήλωση

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη στασιμότητα της αγοράς της Πάτρας, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η αγορά της Πάτρας έχει βουλιάξει. Η κίνηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης είναι ασυνήθιστα υποτονική, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η κυβέρνηση ανακοινώνει τη λήψη νέων επώδυνων μέτρων ασφυξίας, ανεργίας και λουκέτων. Ταυτόχρονα, ετοιμάζει αύξηση των αντικειμενικών αξιών σε μια αγορά που έχει ήδη παραλύσει. Με αυτή την πολιτική η "ανάσταση" της τοπικής οικονομίας θα αργήσει πολύ...»._


Ά. Τσιγκρής: «Στεγνώνει την Αγορά η Αδιέξοδη Πολιτική τους...»

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη στασιμότητα της αγοράς της Αχαΐας, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η αγορά έχει βουλιάξει. Η κίνηση στο εμπορικό κέντρο των πόλεων της Αχαΐας είναι ασυνήθιστα υποτονική, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, η κυβέρνηση ανακοινώνει τη λήψη νέων επώδυνων μέτρων ασφυξίας, ανεργίας και λουκέτων. Ταυτόχρονα, ετοιμάζει αύξηση των αντικειμενικών αξιών σε μια αγορά που έχει ήδη παραλύσει.
Τα μέτρα που ήδη πάρθηκαν είχαν μηδαμινό αποτέλεσμα, όπως αποδείχθηκε από τα τελευταία στοιχεία για το έλλειμμα και τα έσοδα.
Μερικά από αυτά που μπορούν άμεσα να γίνουν, προκειμένου να τονωθεί η κίνηση στην αγορά και να αναθερμανθεί η οικονομία είναι:
1. Η ενίσχυση της ρευστότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
2. Η παροχή κινήτρων για αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητας.
3. Η μείωση των επιτοκίων στα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας.
4. Η πλήρης αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, με αρχική μείωση της εθνικής συνεισφοράς.
5. Η επανενεργοποίηση των αυτοχρηματοδοτούμενων έργων.
Αυτό που έχει σήμερα ανάγκη η χώρα μας είναι μια πολιτική με στόχο την ανάπτυξη, τη δυνατότητά της να σταθεί στα πόδια της μόνη, να απεμπλακεί μια ώρα αρχύτερα από το μνημόνιο, να ξαναδώσει την ελπίδα στους πολίτες.
Αυτό που έχει σήμερα ανάγκη η Ελλάδα είναι περισσότερη υπευθυνότητα και ευαισθησία. Οικονομία ανταγωνιστική, χωρίς κρατισμό και κρατικοδίαιτους. Δημοκρατία ισχυρή και δίκαιη, χωρίς μισαλλοδοξία και διαφθορά. Σε τελική ανάλυση, ο τόπος έχει ανάγκη από έντιμους πολιτικούς με φιλότιμο, αξιοπρέπεια, αξιοπιστία...».

 

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets