Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ά. Τσιγκρής: «Η Παιδεία ως Επένδυση στη Νέα Γενιά…»

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την πρωτοφανή έλλειψη διδακτικών βιβλίων από όλα τα σχολεία της χώρας- έκανε την ακόλουθη δήλωση

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την πρωτοφανή έλλειψη διδακτικών βιβλίων από όλα τα σχολεία της χώρας- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στόχος μας, στον τομέα της Εθνικής Παιδείας, θα πρέπει να είναι η νέα γενιά της χώρας μας να αποτελεί τον εκφραστή και το συνεχιστή ενός διαχρονικού πολιτισμού, που είναι ανοικτός στις προκλήσεις του κόσμου, διαπνέεται από τις σύγχρονες ευρωπαϊκές αξίες και συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει, όχι μόνο στην πατρίδα, αλλά και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι είναι αναγκαίος ο εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού συστήματος σε όλη του την έκταση, με ξεκάθαρη στρατηγική και πολιτικές που να χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα, συνεκτικότητα, συμπληρωματικότητα και αποτελεσματικότητα.
Έχουμε υποχρέωση, απέναντι στη νέα γενιά των συμπολιτών μας, να οδηγήσουμε την Παιδεία μας μπροστά.
Πρέπει με νηφαλιότητα να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες του σήμερα και με υπευθυνότητα να χτίσουμε τα θεμέλια και τις βάσεις για το αύριο.
Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και όλους του μαθητές της Αχαΐας καλή σχολική χρονιά, αν και η εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει το αρμόδιο Υπουργείο δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας για το αύριο της Παιδείας στον τόπο μας...».

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets