Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ά. Τσιγκρής: «Εκμηδενίζεται η Διαφορά ΠΑΣΟΚ – ΝΔ…»

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων- έκανε την ακόλουθη δήλωση

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δύο, ακόμη, έρευνες βεβαιώνουν την τάση εκμηδενισμού της διαφοράς στην πρόθεση ψήφου ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων δεν θυμίζουν σε τίποτα τα ποσοστά των δύο κομμάτων στις εκλογές του 2009.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας "ALCO" (εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", 23/4) η διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ καταγράφεται στο 2,1% (ΠΑΣΟΚ 21,5% - ΝΔ 19,4%) από 2,3% τον προηγούμενο μήνα (ΠΑΣΟΚ 21,9% - ΝΔ 19,6%).
Αντίστοιχα, στην έρευνα της εταιρείας "V-PRC" (περιοδικό "Επίκαιρα," 28/4) η διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ παραμένει για δεύτερο συνεχόμενο μήνα στο 1% (ΠΑΣΟΚ 31,5% - ΝΔ 30,5%).
Παραμένει, δηλαδή, η διαφορά και στις δύο δημοσκοπήσεις στο όριο του στατιστικού σφάλματος.
Οι πολίτες καταδικάζουν καθολικά την κυβέρνηση, απαντώντας κατά 89% ότι είναι δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση.
Το 80% δηλώνουν ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι χειρότερη σε σχέση με πριν από ένα χρόνο.
Όμως, το κυριότερο συμπέρασμα είναι η διαρκώς αυξανόμενη αμφιβολία που δημιουργείται για το που μας οδηγεί η κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, το 63% των ερωτώμενων απαντούν ότι υπήρχαν και άλλες λύσεις εκτός από την υπογραφή του Μνημονίου, με μόλις το 14% να θεωρεί ότι ήταν η «μοναδική λύση».
Η πολιτική δικαίωση της ΝΔ για τη στάση που κράτησε από τη πρώτη στιγμή, δεν είναι όμως παρά ένας πρώτος σταθμός, σε ένα περιβάλλον εύλογης δυσπιστίας των πολιτών.
Τίποτα δεν κερδίζεται αυτονόητα στη συνέχεια, χωρίς τη συγκρότηση και αποδοχή της αξιόπιστης πολιτικής που θα δώσει ξανά στην Ελλάδα τη χαμένη της ελπίδα.
Αυτό είναι το δεύτερο στοίχημα που οφείλει να κερδίσει η ΝΔ...».

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets