Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ά. Τσιγκρής: «Καθαρά Μπροστά η Νέα Δημοκρατία…»

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη νέα έρευνα της εταιρείας "Public Issue" για την "Καθημερινή" της Κυριακής 12 Ιουνίου- έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη νέα έρευνα της εταιρείας "Public Issue" για την "Καθημερινή" της Κυριακής 12 Ιουνίου- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καθαρή υπεροχή της ΝΔ με διαφορά 4 μονάδων στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής καταγράφει η νέα έρευνα της εταιρείας "Public Issue" ("Καθημερινή," 12/6).
Το πιο σημαντικό όμως είναι το καθαρό επίσης προβάδισμα της ΝΔ με 5 μονάδες και στην λεγόμενη παράσταση νίκης (ποιο κόμμα θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές) ενώ, ο Αντώνης Σαμαράς καλύπτει την απόσταση από τον Γ. Παπανδρέου στο ερώτημα του καταλληλότερου πρωθυπουργού και προηγείται σε δημοτικότητα με 9 μονάδες.
Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, η ΝΔ συγκεντρώνει 31% από 29% τον προηγούμενο μήνα, την ίδια ώρα που το ΠΑΣΟΚ καταρρέει στο 27% από 32%. Πρόκειται, δηλαδή, για μία ολική ανατροπή 7 μονάδων μέσα σε 30 μόνο ημέρες που φέρνει τη ΝΔ από το -3 στο +4.
Πέρα όμως από την εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, εξ' ίσου σημαντικό είναι και το εύρημα των απαντήσεων στην παράσταση νίκης. Στο ερώτημα δηλαδή ποιο κόμμα θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, όπου η ΝΔ προηγείται σήμερα με 27% έναντι 22% που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ, ενώ, μόλις τον προηγούμενο μήνα, η ΝΔ συγκέντρωνε 16% και το ΠΑΣΟΚ 43%.
Μία διαφορά 27 μονάδων υπέρ του ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε προβάδισμα της ΝΔ κατά 5 μονάδες, σημειώνοντας ακόμα μία ολική ανατροπή της τάξης του 32%. Σημειώνεται, ότι ο δείκτης της παράστασης νίκης δεν έχει ποτέ διαψευστεί την ιστορία των δημοσκοπήσεων.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι σήμερα ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός συγκεντρώνοντας στο σχετικό ερώτημα 35% από 33% τον προηγούμενο μήνα, την ίδια ώρα που ο Γ. Παπανδρέου καταρρέει στο 26% από 34%, με αποτέλεσμα ο αρχηγός της ΝΔ να προηγείται πλέον με 9 μονάδες διαφορά.
Σκοπός της ΝΔ είναι η ευρύτερη δυνατή κοινωνική πλειοψηφία και αποδοχή των θέσεών της, που σημαίνει ότι επιδιώκουμε τη θετική ψήφο και των πολιτών που επιλέγουν σήμερα την αποχή...»._

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets