Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ά. Τσιγκρής: «Την Πόρτα της Εξόδου Δείχνουν οι Πολίτες στην Κυβέρνηση…»

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν στον τύπο την Κυριακή 6/11- έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν στον τύπο την Κυριακή 6/11- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την πόρτα της εξόδου δείχνουν μαζικά οι πολίτες στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις έρευνες των εταιρειών "Alco" ("Πρώτο Θέμα"), "Marc" ("Έθνος") και "Pulse" ("Τύπος της Κυριακής").
Η ελληνική κοινή γνώμη δηλώνει με τον πιο απερίφραστο τρόπο σε όλα τα ερωτήματα τη δυσφορία της για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο σήμερα συσπειρώνει μόλις 1 στους 3 πολίτες που το ψήφισαν στις εκλογές του 2009.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της "Alco" , μόνο το 13% των πολιτών θα έδινε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, με το 79% να απαντά ότι δεν θα της έδινε ψήφο εμπιστοσύνης αν ψήφιζε στη Βουλή.
Η πλήρης αυτή δυσαρμονία του λαϊκού αισθήματος με την υπάρχουσα πλειοψηφία στη Βουλή βεβαιώνεται άλλωστε και από τη σχετική ερώτηση της "Pulse", όπου το 69% απαντά ότι η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να λάβει άλλα οικονομικά μέτρα με μόνο το 24,5% να απαντά το αντίθετο.
Ταυτόχρονα, τόσο στην έρευνα της "Pulse" όσο και σε αυτή της "Marc" αποκαλύπτεται ότι η συντριπτική μειοψηφία του 6,5% και 10,3% αντίστοιχα θα επιθυμούσε να παραμείνει η σημερινή κυβέρνηση στην εξουσία.
Με αυτά τα δεδομένα, οι πολίτες αξιολογούν τον Αντώνη Σαμαρά καταλληλότερο από τον Γ. Παπανδρέου για τη θέση του πρωθυπουργού με διπλάσιο ποσοστό (24% έναντι 12%) θεωρώντας παράλληλα ότι εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη να διασφαλίσει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνει τον κύκλο της φέρνοντας τη χώρα στην πιο δραματική θέση που βρέθηκε ποτέ στην πρόσφατη ιστορία της. Την αλήθεια αυτή ασπάζονται και καταλαβαίνουν πρώτοι απ' όλους οι ίδιοι οι πολίτες που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές εγκαταλείποντάς το μαζικά.
Το αποτέλεσμα είναι η ΝΔ να αυξάνει περαιτέρω το προβάδισμα της έναντι του ΠΑΣΟΚ το οποίο καταγράφεται πλέον μόνιμα σε όλες της έρευνες της περιόδου με διαφορές της τάξης του 10% στις αναγωγές που κάνουν οι εταιρείες...»._

Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/news.ctp Not Found: /home/tsigrisg/public_html/app/views/elements/video.ctp

Προσφατα Tweets