Άγγελος Τσιγκρής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Επικοινώνησε μαζί μου

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

4/4/2012: Διαδικτυακή συνέντευξη του Άγγελου Τσιγκρή με ερωτήματα της κοινωνίας

Μάρ 20

Διαδικτυακή συνέντευξη με ερωτήματα των πολιτών θα παραχωρήσει ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής την Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 7.30 μμ.
Η διαδικτυακή συνέντευξη του Άγγελου Τσιγκρή θα είναι διαθέσιμη στην προσωπική του ιστοσελίδα (www.tsigris.gr) και στην επίσημη σελίδα του στο facebook (http://www.facebook.com/?ref=hp#!/atsigris).
Ερωτήσεις μπορούν να αποστέλλονται, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (tsigrislawoffice@yahoo.gr), μέχρι και τη Δευτέρα 2 Απριλίου.
Μέσω των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ θα κηρύξει και επίσημα την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα, θα ζητήσει τη στήριξη και τη ψήφο των πολιτών της Αχαΐας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και θα απευθύνει δημόσια έκκληση για εθελοντική συμμετοχή των πολιτών στην προεκλογική του εκστρατεία.
Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρή -με την ιδιότητά του ως καθηγητής της Εγκληματολογίας- θα αναφερθεί στα ζητήματα της εγκληματικότητας, της σχολικής βίας, της νεανικής παραβατικότητας, των ναρκωτικών, της βίας στα γήπεδα, της παράνομης μετανάστευσης, του σωφρονιστικού συστήματος, καθώς και στις ερωτήσεις που θα τεθούν από τους πολίτες που θα συμμετέχουν στη διαδικασία.
Στην ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής των πολιτών στη διαδικτυακή του συνέντευξη, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Προέρχομαι από την κοινωνία. Ανήκω στην κοινωνία. Αγωνίζομαι για την κοινωνία. Λογοδοτώ μόνο σε αυτήν…».

Video Picks